Министерство за образование и наука: Конкурс за прием на ученици во јавните училишни домови

Конкурс за прием на ученици во јавните училишни домови во Република Северна Македонија за учебната 2019/2020 година

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/2753-2019-2034

Извор: Министерство за образование и наука

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *