МИОА: Прес конференција на министерот Јетон Шаќири

Министерот за информатичко општество и администрација Јетон Шаќири вчера одржа прес конференција, по повод мандатното писмо на претседателот на Владата на РСМ Зоран Заев.

Во продолжение видеото од говорот на министерот.

Извор: Министерство за информатичко општество и администрација