МОН: Конкурс

Дополнување на Конкурс за доделување на стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високо образовни  установи за студиската 2018/2019 година.

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/2745-2018-2059

Извор: Министерство за образование и наука

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *