О.Берово: Дератизација на територијата на Општина Берово

Се известуваат жителите на Општина Берово дека денес, 23.12 2020 на територијата на Општина Берово, во периодот од 09.00 до 15.00 часот, ќе се врши дератизација на канализациониот систем.


Дератизацијата се прави со парафински блокови за заштита од глодари и други штетници.

Извор: Општина Берово