О.Берово: Завршна приредба на идните првачиња од ОЈУДГ „23 Август“ Берово

Под мотото „Збогум, збогум градинке“ , на ден 7.6.2019 година (петок), со почеток во 16:00 часот,  детската градинка„23 Август“ од  Берово,организира завршна приредба, во дворот на градинката, со децата пред поаѓање на училиште.

Драги родители, пријатели, роднини, повелете заеднички да го проследиме настапот на идните првачиња.  

Извор: Општина Берово