О.Гевгелија: Посебен сообраќаен режим на автопатот Гевгелија-Богородица

Од денеска (02.05) до сабота посебен сообраќаен режим ќе се применува на патот Гевгелија-Богородица.

„Виадукт Трејд” информира дека од денеска до собата (4 мај) ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А1, патен правец Гевгелија – Богородица (граничен премин Богородица), за што ќе има промена на режимот на сообраќај.

Извор: Општина Гевгелија