О.Гевгелија: Прекини на водоснабдување

Денес, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците што се наоѓаат на улиците: „Таља Бикова“, „Јане Сандански“, „Питу Гули“, „26 Април“ и „Владо Кантарџиев“ во Гевгелија, поради замена на затворач на водоводна шахта на корисник.

Прекинот ќе започне во 8:00 часот, а ќе трае до крајот на изведбените работи.

Извор: Општина Гевгелија