О. Гевгелија: Променет сообраќаен режим на автопатот Гевгелија-Смоквица

Режимот на сообраќај на автопатската делница Смоквица-Гевгелија, пред влезот на Гевгелија, ќе биде променет од 23 април, до 26 април годинава.

 Во наредните четири дена  на патот Смоквица-Гевгелија, пред влезот на Гевгелија, во близина на бензинската станица ќе се изведуваат градежни активности  при поставување индуктивни јамки, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Извор: Општина Гевгелија