О.Ѓорче Петров: Тампонирање на две улици во населба Даме Груев

Започна изведбата на две улици, лев крак на Антон Кецкаров во населбата Даме Груев. Со бехатон ќе се поплочи должина од 200 метри.

За десетина дена, околу 50 семејства ќе добијат соодветни услови за движење и сообраќање.

Средствата за изведба на улиците општина Ѓорче Петров  ги одвои  од буџетот а градежните работи се очекува да завршат за десетина дена.

Извор: Општина Ѓорче Петров