О.Гостивар: Асфалтирање на улица од 254 метри

По подземните инсталации на канализација и јавно осветлување, завршивме и со асфалтирање на улица долга 254 метри во оваа населба, која ја претворивме во целосно комплетирана населба.

Извор: Општина Гостивар