О.Карпош: Нов сообраќајен режим на улицата Прашка

Утре, 21.05.2019 година, со почеток во 11:00 часот, на ул. „Прашка“ пред Меѓународното училиште „Нова“, изјави за медиуми ќе дадат градоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев и менаџерот на „Нова“ Иван Новаковски, во пресрет на почетокот на функционирање на новото сообраќајно решение за овој дел од Тафталиџе 1.

Извор: Општина Карпош