О.Кисела Вода: Општината ги исчисти и искоси тревните површини на трим патеката, во должина од околу 2,5 километри

Општина Кисела Вода изминатиот викенд (11.05) спроведе акција за чистење и косење на тревните површини на трим патеката од игралиштето Вембли до бул. Србија.

Активностите на патеката, долга околу 2,5 километри ги извршуваа 15 сезонски работници на Општината.

Извор: Општина Кисела Вода