O.Кисела Вода: Ученици од општинските основни училишта се запознаа со работата на Општината

Ученици од општинските основни училишта: „Кузман Шапкарев“ и „Рајко Жинзифов“ во текот на вчерашниот ден (14.05) имаа едукативна средба со градоначалникот на Општина Кисела Вода, Филип Темелковски.

Градоначалникот Темелковски ги запозна децата со работата на општинската администрација и надлежностите на секторите.

Учениците од градоначалникот имаа можност да добијат одговори на прашањата за кои се интересираа.

Извор: Општина Кисела Вода