О.Крива Паланка: Рели Калин Камен 2019 година

Општина Крива Паланка и авто-мото клубот „Офф Роад Осогово“.

Ве покануваат на традиционалното рели КАЛИН КАМЕН 2019 на 15 и 16 јуни, со нова рута и нови содржини.

Извор: Општина Крива Паланка