О.Крушево: На ден 18.04.2019 година дезинсекција против ларви од комарци

На 18.04.2019г. (четврток) на територија на општина Крушево ќе се изврши теристична дезинсекција против ларви од комарци.

Акцијата ќе опфати 7 хектари од територијата на општина Крушево.

Ова соопштение на општина Крушево е со цел информирање на граѓаните за претстојната акција.

Извор: Општина Крушево