О.Куманово: Спроведување на активности во рамките на зимска кампања 2020-2021 година

Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата, Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата Куманово, ПС за БПС при СВР Куманово и училишните сообраќајни единици а во соработка со Мото Центар Куманово завчера на градскиот плоштад поделија едукативни флаери,фрешери и вредносни ваучери на возачи на моторни возила како донација од Мото Центар во реализација на безбедназимска сезона 2020/2021.

Беа упатени едукативни совети и препораки за сите заинтересирани граѓани  кои присуствуваа на настанот.

Извор: Општина Куманово