O.Куманово: Oдбележување на 9 мај – Ден на победата над фашизмот

По повод одбележување на Ден на победата над Фашизмот , Општина Куманово ги поканува граѓаните на ден 09.05.2019 година (четврток) на полагање на цвеќе на Споменик Косторница со почеток во 11:30 часот.

Извор: Општина Куманово