О.Куманово: Поставени нови детски играчки во паркот во Соколана

Во петокот (07.06.2019г.) во Соколанскиот парк беа пуштени во употреба нови детски играчки,донација на UNDP, имплементирани од невладината организација Креатор, а во соработка со Општина Куманово.

Извор: Општина Куманово