О.Куманово: „Празниците зближуваат“ во ООУ „Магдалена Антова“

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на велигденскиот хепенинг во ООУ „Магдалена Антова“ насловен како „Празниците зближуваат“, настан кој е дел од проектот „Безбедни училишта“.

Извор: Општина Куманово