О.Куманово: Шахистите од Куманово и Прилеп на традиционален шаховски меч

По повод 11 Октомври, Денот на народното востание, во ресторан “Рим Париз”-Куманово се одржа традиционалниот шаховски меч помеѓу членовите на шаховските клубови од Куманово и Прилеп.

На настанот присуствуваше Секретарот на општина Куманово, Александар Гелевски.

Извор: Општина Куманово