О.Куманово: Пролетен џез концерт на Филип Стевановски

Градоначалникот Максим Димитриевски, на ден 24.04.2019 присуствуваше на џез концертот на Филип Стевановски Бенд во Занаетчиски Дом.

Концертот беше во организација на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт. Пролетниот џез концерт е во рамките на „Куманово – Град на културата во 2019 година“.

Извор: Општина Куманово