О.Струга: Поставени клупи на новиот кеј во градот

Апелираме до граѓаните да внимаваат и да ја чуват урбаната опрема која служи за сите граѓани.


Добрите дела се прават тогаш кога сите работиме заедно! Затоа ве молиме да ги пријавите лицата кои ќе ја оштетат или уништат урбаната опрема , на официјалната веб страница на Општина Струга, на социјалната мрежа Фејсбук или по електронска пошта на info@struga.gov.mk .

Извор: Општина Струга