О.Струмица: Јавен Повик-Граѓански организации

Главната цел на проектот ReLOaD, кој е финансиран од Европската унија, а имплементиран од Програмата за развој на Обединетите Нации (УНДП), е јакнење на партиципативната демократија и процесот на интеграција на земјите од Западен Балкан во ЕУ, а преку оспособување на граѓанските организации активно да учествуваат во процесот на донесување одлуки.

Целосната содржина на јавниот повик е достапна на следниов линк.

Извор: Општина Струмица