Општина Берово: ЈПКР ,,Услуга’’- Берово, врши пролетно уредување на дрворедите

Како дел од активностите за поубаво и почисто Берово, ЈПКР ,,Услуга’’ – Берово, започна со пролетно уредување на крошните од дрворедите на јавна површина во општината и на главните сообраќајници во градот.

Акцијата ќе продолжи и во наредните денови, при што ќе бидат опфатени сите дрвореди во градот.

Извор: Општина Берово

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *