Општина Гази Баба: Јавен повик за финансиска поддршка на мали и микро фирми, занаетчии, саемско партнерство и семејно земјоделство

Јавен повик за финансиска поддршка на мали и микро фирми, занаетчии, саемско партнерство и семејно земјоделство

Правилник 

Јавен повик 

Образец – Барање за финансиска подршка 

Изјава 

 Извор: Општина Гази Баба 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *