Општина Градско: Акција за чистење по повод денот на Пролетта

По повод денот на пролетта 21 март со цел да се подигне јавната свест и потсети за одговорноста на сите нас во сочувувањето на чистата животна средина во нашата општина, денеска успешно се спроведе активноста за собирање на отпадоци на локација на паркиралиштето кај “ХИВ”.

Акцијата се спроведе од страна на вработените во општината, членовите на Советот на општина Градско и ЈКП “Клепа”.

Извор:  Oпштина Градско

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *