Oпштина Илинден: Известување

Се известуваат граѓаните од населените места Миладиновци и Бујковци дека поради интервенции во собирните резервоари за вода од страна на АД Рафинерија за нафта – ОКТА ќе има рестрикции во водоснабдувањето со посебен режим на испорака на вода во следните денови:

  • Четврток 04.04.2019 год.– Испорака на вода ќе се врши во периодот до 20 часот
  • Петок 05.04.2019 год.– Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот
  • Сабота 06.04.2019 год.– Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот
  • Недела 07.04.2019 год.-Испорака на вода ќе се врши во периодот од 09-21 часот
  • Понеделник 08.04.2019 год.– Испорака на вода ќе се врши во периодот од 08-20 часот

Извор: Oпштина Илинден

Општина Илинден: Известување

Се известуваат граѓаните на Општина Илинден дека на ден 02.04.2019 година (вторник) во периодот од 09:00 до 19:00 часот заради изведување на градежни работи на локалниот пат Кадино-Клучка автопат А4, за сообраќај ќе биде затворен делот на патот од  кај кривината во н.м Кадино (каде што е предвидена изградба на кружен тек) до раскрсницата со н.м Мралино.

Во овој период сообраќајот ќе се одвива со изменет режим, поради што се повикуваат учесниците во сообраќајот што го користат овој патен правец, доколку се во можност да ги користат алтернативните патишта.

Извор:  Oпштина Илинден

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *