Општина Кочани: Oбјави оглас за јавна набавка за Вршење услуги- слободен превоз на патници за потребите на Општина Кочани

Општина Кочани објави оглас за јавна набавка за Вршење услуги- слободен превоз на патници за потребите на Општина Кочани и за други субјекти за кои општина Кочани обезбедува превоз.

Повеќе на линкот

Извор: Општина Кочани

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *