Општина Крушево: Градоначалникот Христоски на одбележувањето на патронатот на „Гонча Туфа“

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски на ден 04.04.2019 година присуствуваше на приредбата во градинката „Гонча Туфа“ во Крушево по повод патрониот празник.

Децата од градинката претставија повеќе ритмички и рецитаторски содржини, а пред родителите и гостите се обрати директорката Мери Христоска.

Подолу погледнете фотографии од одбележувањето на патрониот празник на крушевската градинка.

Извор: Општина Крушево