Општина Крушево: ,,Проблемите во мојата населба“

Учениците од 4-то одделение под менторство на наставничката Агапи Чункоска од ООУ „Никола Карев“ денес во рамките на наставната содржина на час „Посета на градоначалник“, предмет Општество, го посетија градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Учениците како дел темите „Живеалишта и населба“ и „Општина“ ги изнесоа „проблемите во мојата населба“, изработија хамери со содржина и се запознаа со работата на градоначалникот.

Извор: Општина Крушево

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *