Општина Куманово: Известување

На 25 март (понеделник) на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови истото се одложува до наредниот поволен ден.

Извор: Општина Куманово

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *