Општина Куманово: Втор повик за проектот ReLOaD

Во врска со вториот повик во рамките на проектот ReLOaD, Ве информираме дека на 03.04.2019г.(среда), од 10 до 11 часот, во кружната сала на поранешна зграда на Комитет, ќе се одржи јавна дебата за приоритетните области за поднесување на предлог проекти за вториот повик.

Ве покануваме да учествувате на јавната дебата и да дадете свое видување и сугестии за предлог на приоритетните области кои ќе бидат вклучени во насоките за поднесување на проекти по вториот јавен повик.

Вашето присуство може да го потврдите на следниов Е маил: coki.ristovski@kumanovo.gov.mk

Со почит,

Билјана Николовска Заменик координатор за ReLoaD

Извор: Општина Куманово

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *