Општина Лозово: Општинското основно училиште Методи Митевски Брицо – Лозово со нова фасада

Во Општинското основно училиште Методи Митевски Брицо Лозово, поставена е термоизолациона фасада на централното училиште, со што се подобрува енергетската ефикасност, но и училиштето добива нов урбан лик.

Извор: Општина Лозово    

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *