Општина Лозово: Реализиран проект за асфалтирање на 10 улици во три населени места

Webp.net resizeimage 33

Општина Лозово реализираше проект за асфалтирање на 10 улици во три населени места. Во село Лозово асфалтирани се четири улици, во село Дорфулија асфалтирани се три улици и во село Каратманово асфалтирани се три улици. Проектот е со вкупна вредност од 260.000 евра, финансиран од Светска Банка во соработка со Министерство за Финансии.

Извор: Општина Лозово

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *