Општина Лозово: Реализираше проект – бушотина за бунар во село Дорфулија

Општина Лозово реализираше проект – бушотина за бунар во село Дорфулија. Реализацијата на овој проект е од суштинско значење за жителите на село Дорфулија, со што ќе се реши повеќегодишниот проблем со снабдување со чиста вода за пиење.

Извор: Општина Лозово

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *