Општина Охрид: Нова водоводна линија на улицата „7-ми Ноември“

Екипи на МЈП „Проаква“, деновиве, извршуваат работни активности за поставување на нова водоводна линија на улицата „7-ми Ноември“.

Активностите се во завршна фаза, поставените цевки се со ширина од 225мм.


Исто така, екипи на МЈП „Проаква“, денес вршат анализа во село Лескоец, за изведување на активности на улицата „Илинденска“.

Извор: Општина Охрид