Општина Пробиштип: ,,Час на планета Земја”

Мината ноќ во центарот на градот на еден час се исклучија светлата на неколку локации, со што се упати една силна порака за прекумерна потрошувачка на енергија.

Голем број млади луѓе јасно ја упатија својата порака за потребата од користење на алтернативна обновувачка енергија.

Избор: Општина Пробиштип

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *