Општина Радовиш: Се санирааат најкритичните места во општината

Во склоп на редовните активности од претходно донесената Програма за одржување на улици, во Радовиш деновиве се санирааат најкритичните места, каде што е оштетен асфалтот и истите се пополнуваат со нов слој.

Овие активности на општината се во склоп на претходно склучениот договор за одржување, реконструкција-надградба на постоечкиот асфалтен коловоз низ градот и населените места. Изведувач на работите е ДПТУ „Коле Транс Инжинеринг“ од Штип.

Извор: Општина Радовиш

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *