Општина Радовиш: Завршена првата фаза од акцијата за санирање на ударните дупки на градските сообраќајници

Санирани се најоштетените делови на асфалтот на булеварот Александар Македонски и други критични сообраќајници во градот. Во склоп на акцијата е саниран и пристапниот пат до ЈП Плаваја.

Во наредните денови ќе се продолжи со санација и на другите критични места според Програмата за одржување на улици. Овие активности на општината се во склоп на претходно склучениот договор за одржување, реконструкција-надградба на постоечкиот асфалтен коловоз низ градот и населените места.

Извор:  Oпштина Радовиш

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *