Општина Сопиште: Одлуки за зголемување на цена за услуга за собирање на смет од домаќинства

Општина Сопиште донесе одлука од Управен одбор на ЈКП Сопиште и одлука за согласнот на одлуката од управен од Советот на Општина Сопиште. Одлуката е стапена во сила и зголемувањето започнува со наплатата на сметките за месец феврари 2019 год., односно наместо досегашните  230 ден, месечниот износ за услугата за собирање на смет изнесува 250 ден.

Извор: Општина Сопиште

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *