Општина Сопиште: Повик за бесплатно советување за земјоделците во општината

Општина Сопиште ве повикува доколку сте заинтересирани на бесплатно советување во областа на земјоделието кое го организира секој последен петок во месецот, од 9 до 11 часот наутро.  Советувањето ќе го водат реномираните професори:
Проф Д-р Тошо Арсов и
Проф Д-р Видоја Трпевски

Адреса: ул.2 бр. 2 с. Сопиште, Скопје

Телефон: 02/2785-103

Факс: 02/2785-109

Електронска адреса: info@opstinasopiste.gov.mk

Извор: Општина Сопиште

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *