Општина Струга: Нова спортска сала на CОУ ,, Нико Нестор”

Почна изградбата на новата спортска сала на CОУ “ Нико Нестор”

Наскоро со нова  спортска сала со модерни и современи услови

Реализираме…

Извор: Општина Струга

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *