Општина Струга: Среќен 7 Март,мисионери на знаењето!

Драги наставници, мисионери на знаењето и мудроста, водичи на цивилизација и на животот, дозволете ми да ви го честитам денот на наставникот, 7 Март, и од се срце да ви честитам за напорна работа која ја вршите безусловно секој ден за да воспитувате еден цел народ.

Благодароност за вашата работа и вашите успеси. Благодарност за вредностите што ги поседувате и ги пренесувате низ генерации.

Среќен 7 Март, мисионери на знаењето!

Градоначалникот на Општина Струга,
Д-р. Рамис Мерко

Извор: Општина Струга

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *