Општина Струмица: Огласот за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на возни редови

Огласот за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на возни редови во општинскиот линиски превоз на патници на подрачјето на општина Струмица, Босилово, Василево и Ново Село за 2019 година можете да го погледнете на следниов линк

Извор: Општина Струмица

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *