Општина Струмица: Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач во МЕСЕЦ АПРИЛ 2019 ГОДИНА

16.04.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

30.04.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

Извор: Општина Струмица

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *