Општина Центар: Јавен повик за иницијативи за изработка на урбанистички планови

Градоначалникот на општина Центар распиша Јавен повик за иницијативи за изработка на урбанистички планови. Граѓаните може да достават иницијативи за носење нови урбанистички планови, или измени во веќе постојните. Јавниот повик ќе трае од 11.03.2019 до 12.04.2019 година, и е со цел да го направиме сите заедно Центар поубаво и похумано место за живеење.

Избор: Општина Центар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *