Rabotnik: Ексклузивно интервју со Претседателот – Благоја Ралповски

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС Благоја Ралповски, во кое разговараме за работничките права во ек на пандемијата предизвикана од Ковид – 19, социјалниот дијалог и пакетите на мерки за помош на работниците, како и на други теми.

Погледнете:

Извор: Rabotnik.com.mk