Саду: Интервју со потпретседателот на САДУ


Порталот Работник направи интервју со потпретседателот на САДУ, Дејан Стојановски во врска со состојбите на вработените во јавната администрација и синдикалното делување во Македонија.

Во следникот линк може да го прочитате целосното интервју.

Извор:  Синдикат на администрација и државна управа на Македонија