Стратегија за реформа на Јавната aдминистрација 2018 ‐2022 година

Тука може да ja прочитате и симнете Стратегијата за реформа на Јавната администрација

Извор: Министерство за информатичко  општество и  администрација

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *