Влада: Премиерот Заев на одмор од 10 до 14 мај 2019 година

Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија информира дека премиерот Зоран Заев во периодот од 10 до 14 мај 2019 година ќе користи дел од своите слободни денови, заради приватни причини. 

Канцеларијата на претседателот на Владата ќе функционира непречено во периодот на приватното отсуство на премиерот.

Извор: Влада